EL CLUB

Qui som ?


Un grup d’amics amb passió pels BMW cotxes i motos que un bon dia vam decidir establir-nos com a Club, compartir experiència, informació. Associació d'usuaris de BMW d'Andorra és una pàgina dedicada a la divulgació de les activitats del nostre grup. La nostra és una associació sense ànim de lucre que reuneix als usuaris i aficionats de tots i cadascún dels models de la marca BMW.

 

Què fem ?


Preparem activitats per a totes les persones que durant aquests anys ens han fet confiança i han volgut participar de la mateixa passió.

 

Sortides amb quina finalitat ?


Amb la de passar-ho bé amb els amics que tenim i que anem fent, gaudir dels esmorzars, de la nostra gastronomia i gastronomia dels països veïns, així com de les visites culturals que fem durant les diverses sortides al llarg de l’any, de veure paisatges diferents, models de BWM que no coneixíem...

 

Que cal per ser del Club ?


Ser amant de la marca BMW, tant de cotxes com de motos.

 

Com es pot venir a les sortides?


S’ha de tenir un vehicle BMW, després de rebre la comunicació via correu electrònic, s’ha de confirmar l’assistència i abonar la quota de la sortida dins la data prevista i venir a la sortida.

 

El Club facilita


Correspondència via correu electrònic; dates i informació de les sortides, adhesius del Club, carnets de soci, i material que ens fan arribar els socis col·laboradors.

 


Si tens passió pels BMW i vols passar una bon dia amb bona companyia i bon ambient, potser el teu Club és el BMW Club Andorra, t’hi esperem!


 

Organització dels clubs BMW


Fédération Française des Clubs Automobiles BMW BMW Clubs Europa BMW Club International Council


El nostre club està agrupat dins de la Fédération Française des Clubs Automobiles BMW. Al seu torn la Fédération Française està afiliada a l'associació de clubs BMW europeus: BMW Clubs Europa que fa d'organització umbrella pels clubs europeus davant del BMW Club International Council que es la organització mundial de clubs BMW oficials.

 

Visitas del artículo
494999