Propera Sortida

Event is starting in
Event happening now:
Sortida per Andorra

Pròximes Activitats

30 Set
IV Ral·li turístic a Espanya
Date 30.09.2023 00:00 - 01.10.2023
12 Nov
Sortida Cloenda de temporada
12.11.2023 - 13.11.2023

Calendari 2023

Aquest dijous 8 de maig s'ha disputat la novena cursa del campionat d'Slot.

El Joan Carles Busquet ha tornat a guanyar (i ja en van tres), llàstima que va "punxar" en alguna cursa anterior sinó probablement estaria al capdavant. Aquest cop no hem tingut participants femenines, els hi ha fet por la pluja ?

La segona posició del Joan Carrancà (i la seva regularitat al llarg de la "temporada") li han valgut ser campió matemàtic quan encara queda una cursa per disputar, felicitats !

La propera cursa decidirà la resta del podi, queden tres aspirants per a les dues places restants. Si els càlculs no ens fallen aquestes són les possibilitats de cadascú:

  • El Joan Carles Busquet serà segon al campionat si guanya la propera cursa i el Josep Carrancà fa tercer o pitjor, sinó serà tercer si queda per davant del Jordi Cerqueda.
  • El Jordi serà segon si guanya la cursa i el Josep fa quart o pitjor, serà tercer si queda per davant del Joan Carles per una diferència superior als 2 punts.
  • Finalment el Josep farà podi segur, i serà segon si guanya o queda segon en la cursa, també sera segon si no guanya cap dels altres dos aspirants i en altres combinacions.

En aquest enllaç podeu veure els resultats d'aquesta cursa i com ha quedat la classificació provisional. Aquesta classificació ja te el pitjor resultat de cada pilot descomptat, a la propera prova es descomptarà el segon pitjor resultat.

Recordatori: propera (i darrera) cursa el dijous 22 de maig

Visites de l`article
495631