Qui som ?


Som un grup d’amics aficionats als cotxes i motos BMW que un bon dia vam decidir establir-nos com a club per a compartir la nostra passió.

El nostre és un club sense ànim de lucre que reuneix als propietaris i aficionats de tots i cadascun dels models de la marca BMW.

 

Què fem ?


Preparem sortides al llarg de l’any amb la finalitat de gaudir dels nostres vehicles, dels amics que tenim i que anem fent, però sobretot per fruir de la passió que ens uneix. 

Realitzem aquestes sortides per Andorra, França i Espanya, que inclouen esmorzar, passejada, dinar, visites culturals i socials, entre altres. També realitzem un Ral·li Turístic de dos dies per gaudir encara més tant dels nostres BMWs com dels nostres socis.

 

Història del Club


El nostre club va sorgir l’any 2005 de la voluntat i la passió d’un grup d’amics amants de la marca BMW sota el nom de Club Blau i Blanc 2002 que, a poc a poc i amb molta il·lusió, va anar creixent.

Més tard el setembre del 2013, el Club Blau i Blanc 2002 s'esdevingué el BMW Club d’Andorra, gràcies a l’esforç de la junta, a Pyrénées Motors i a la inestimable ajuda del Sr. Bernard Blondeel, expresident del BMW Club França.

El nostre club és actualment un club oficial BMW amb el recolzament total de la marca bàvara.

 

Com ser soci del Club?


Ser amant de la marca BMW, tant de cotxes com de motos.

 

Com es pot venir a les sortides?


Per començar, s’ha de tenir un vehicle BMW. Seguidament, després de rebre la comunicació d’una sortida via correu electrònic s’ha de confirmar l’assistència i abonar la quota de la sortida dins la data prevista.

 

El Club facilita


El Club facilita les dates i la informació de les sortides i esdeveniments via correu electrònic, Instagram i/o web. També facilitem adhesius del Club, carnets de soci i material que ens fan arribar els socis col·laboradors. 

Per a qualsevol dubte, ens podeu contactar via correu electrònic.

 


Si tens passió pels BMW i vols passar un esplèndid dia amb bona companyia i bon ambient, potser el teu Club és el BMW Club Andorra, t’hi esperem!!!


 

Organització dels clubs BMW


El nostre club està agrupat dins de la Fédération Française des Clubs Automobiles BMW.

Al seu torn la Fédération Française està afiliada a l'associació de clubs BMW europeus: BMW Clubs Europa que fa d'organització umbrella pels clubs europeus davant del BMW Club International Council que és l’organització mundial de clubs BMW oficials.